Welkom


Leuk dat je de belevenissen onze Cavalier Dexter en mijn kijk op de hondenfokkerij, goed of fout, wil lezen.

Via mijn blogs vertel ik je de belevenissen en avonturen van Dexter. Deze site gaat dus voornamelijk over de Cavalier King Charles, maar het gaat eigenlijk ook vaak gewoon over honden in het algemeen.

Ik wil je informeren over trainingen, het fokken over het algemeen, maar ook de wantoestanden van de Broodfokkers en over de al dan niet bekende ziektes en afwijkingen van de rassen in het algemeen. Nu wil ik wel dat je weet dat mijn persoonlijke kennis niet echt groot is, maar ik haal en vergelijk de kennis via internet. Natuurlijk controleer ik de gegevens voordat ik het zelf ga vermelden, ik wil immers geen onzin melden.

Ik verzamel mijn tips en weetjes via diverse websites. Van deze zal ik waar mogelijk de bron van melden. Ook de herkomst van afbeeldingen zal ik waar mogelijk melden. Helaas is de herkomst niet altijd te achterhalen. Bij de foto’s zijn niet overal adressen te vinden om toestemming te vragen. Mijn excuus hiervoor.

Ik zou het erg op prijs stellen als jij je mening over hetgeen ik heb geschreven aan mij laat weten. Dit is mogelijk via het contactformulier of via likes of waardering sterretjes.

Heb je zelf nog ideeën  waar je meer over zal willen weten, meld dit dan aan mij, dan kan ik kijken of ik hier iets mee kan doen.

Ik zal regelmatig om je mening vragen. Jouw mening zal ik dan niet openbaar maken, tenzij jij daar zelf om vraagt.

 

Veel leesplezier!

%d bloggers liken dit: