Ik zal me even voorstellen.


Ik ben Gretha en ben getrouwd met Sjaak, fotograaf .  Wij wonen met ons drietjes, Sjaak, Dexter en ik,  in de kop van Noord-Holland. Al sinds ons hondje Dexter, een Cavalier King Charles Spaniël, in ons  leven kwam hou ik een soort dagboek bij, waarin ik  al zijn belevenissen bijhoud.

Op een gegeven moment besloot ik dit via Facebook te gaan delen. Ondertussen heb ik op deze pagina honderden Facebook-vrienden uit alle delen van de wereld en delen wij  onze belevenissen met onze viervoeters. Dit vind ik ontzettend leuk, maar ik vind het niet prettig om op Facebook een soort dagboek bij te houden. Dus besloot ik om blogs te gaan schrijven. Hierin kan ik mijn ervaringen delen , maar kan ik ook tips en ideeën meegeven aan een ieder die belangstelling heeft.

Waar mogelijk zal ik foto’s plaatsen om te laten zien hoe sommige tips of ideeën worden bedoeld. De meeste foto’s zullen uiteraard door Sjaak zijn gemaakt. Ook zal ik, waar mogelijk, filmpjes laten zien die dan weer van mijn hand komen.

Hierin wil ik me niet beperken tot de Cavalier, maar wil ik me ook bezig houden met honden in het algemeen en eventuele andere huisdieren.

Ik hoop van harte dat je plezier beleeft aan mijn blogs. Heb je opmerkingen en/of tips, dan stel ik mij daar graag voor open.

Heel veel leesplezier!

%d bloggers liken dit: