Dexter is voor controle geweest.

Vandaag is Dexter voor controle geweest bij dierenkliniek ‘De Arker” . De dierenarts was erg tevreden. Alleen is Dexter al 3 a 4 dagen aan de diaree. Dit heeft de dierenarts direct gecontroleerd. Het blijkt geen infectie te zijn of een parasiet. Dexter blijkt last te hebben van geïrriteerde darmen Dexter krijgt hier wel medicijnen voor.
De operatie is naar tevredenheid geslaagd en het snurken dat Dexter toch weer de laatste tijd weer doet, hoeft geen probleem te zijn. Toch raad de arts aan om even de zomer met de warme dagen af te wachten en te zien hoe Dexter hierop zal reageren. Mocht dit toch nog een probleem opleveren, dan kan de arts als het écht nodig blijkt te zijn een kleine ingreep doen. Hij kan dan er nog een paar millimeter worden verwijderen. Dexter hoef dan niet geheel onder narcose, maar als deze operatie te vermijden is, dan zal dat beter zijn.

Toch maar even afwachten dus.

Hmm, een bot, wat zal ik daar eens mee doen?
Hmm, een bot. Wat zal ik daar eens mee doen?

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: