We hebben een andere Dexter!

Vrolijk en zonder zorgen

Om te weten hoe het nu echt met Dexter gaat, zijn wij met Hemelvaartsdag een stukje met de auto op pad gegaan. Gewoon een klein tourtje maken en af en toe even stoppen om Dexter even lekker te laten lopen en rondneuzen. Dit ging heel goed en ondanks dat Dexter al die nieuwe geuren best wel spannend vond, bleef hij toch op een normale hondse manier ademen. Dit was dus heel positief, zo positief zelfs, dat wij wel een langere tocht met Dexter durfden te maken.

Zo hebben wij gisteren een dagtocht gemaakt. Wij hebben gekozen voor een autoroute door de Utrechtse Heuvelrug. Heerlijk, wat een geweldige dag!
Dexter zat heel tevreden op de achterbank en keek af en toe met ons mee naar de mooie omgeving aldaar. Hij was zelfs zo rustig dat hij regelmatig eventje ging liggen ‘slapen’, iets wat voorheen ondenkbaar was.
Zo nu en dan stapten wij uit de auto om het een en ander beter te bekijken en natuurlijk mocht Dexter ook op onderzoek uit.
Zonder problemen voor Dexter hebben wij de hele dag kunnen toeren en natuurlijk zijn er de nodige foto’s gemaakt. Dit is immers een hobby van ons beiden, dus konden wij onze harten ophalen.

Wat een rijkdom zoals Dexter nu is en wat zijn wij ontzettend blij dat hij de moeilijke, risicovolle BOS-syndroom operatie zo goed heeft doorstaan en met dit geweldige resultaat. Géén zorgen meer of Dexter de rit wel zou overleven, geen zorgen meer over zijn vreselijke benauwdheid en de bijbehorende gevolgen daarvan. Nu mag en kan Dexter gewoon hond zijn en af en toe een beetje op z’n honds janken of zelfs blaffen als hij ergens niet mee eens is. Deze dingen deed hij voor de operatie nagenoeg niet.
Dexter heeft nu een veel beter leven gekregen en wij hebben een compleet nieuwe Dexter gekregen.
Wat zijn wij ongelofelijk blij en trots op onze kleine sterke held!

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: