Het gaat geweldig goed met Dexter!

Wat zijn wij ontzettend blij dat wij Dexter de, toch wel risicovolle BOS-syndroom operatie , hebben laten ondergaan. En wat blijkt Dexter wederom ontzettend sterk te zijn. Hij lijkt bijna nagenoeg al zijn energie weer terug te hebben. Stapt, zonder uitputtingsverschijnselen, vrolijk de hele wandelronde mee en liefst nog een stukje extra. Dexter haalt nu op een normale ‘hondenmanier’ adem. Als wij voor de operatie met Dexter gingen wandelen, hadden wij vaak het idee dat wij met een klein biggetje aan het wandelen waren. Dexter maakte altijd een knorrend geluid. Ook het slapen doet hij nu veel rustiger. Voor de operatie snurkte Dexter zo luid, dat wij de radio en/of de televisie luider moesten zetten om goed te kunnen verstaan wat er werd verteld. Nu maakt hij alleen nog gewoon slaapgeluidjes.
Ook tijdens het spelen, of als er bezoek is, haalt Dexter op een normale manier adem.
Alleen als Dexter het nodig vind om te blaffen, iets wat hij eigenlijk zeer weinig doet, dan maakt hij één blafgeluidje om dan vervolgens duidelijk te proesten. Blijkbaar krijgt hij toch een irritatie in zijn keel tijdens het blaffen. Ook valt het ons op dat hij nu vaker last heeft van een soort Reverse sneezing  maar dit is gelukkig makkelijk te verhelpen, door even je hand voor het snuitje te houden.
Over een paar dagen mag Dexter weer proberen om zijn normale voer, weliswaar zacht gemaakt, te gaan eten.
Dus Dexter je doet het GE-WE-DIG-!

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: