Update van Dexter z’n herstel.

Het herstel van Dexter gaat echt voorspoedig.

Maar het gaat zo voorspoedig, dat ik er soms niet direct bij stilsta, dat hij nog maar vijf dagen geleden is geopereerd. Dat betekent dat hij nog snel vermoeid is. Zo was hij gisteren erg druk met de visite die wij gisteren aan huis hadden. Dexter kreeg alle aandacht en er waren zelfs korte speel momentjes. Dat betekende wel dat Dexter, tussendoor, af en toe bij mij op schoot wilde zitten. Vermoedelijk om even tot rust te komen. Hij was niet heel erg druk, maar jullie zullen wel weten hoe een Cavalier op vriendelijke mensen kan reageren.

’s Avonds koste het ook best wat moeite om hem even mee te krijgen voor zijn wandeling. Het werd dan ook een hele korte wandeling. Bij thuiskomst ging Dexter op z’n favoriete plekje liggen en daar heeft hij voor de rest van de avond geslapen.
Het was een fikse operatie en dat vraagt tijd om te herstellen. Dexter komt er echt goed doorheen, maar wij moeten hem wel in toom houden.

Hoe dan ook Dexter is en blijft onze kanjer!

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: