Wat is Dexter een sterke hond!

Het is nu anderhalve dag na de operatie en Dexter doet het echt geweldig.

Vanochtend weer een langere wandeling gemaakt en Dexter hield zich goed. Gisteren liep hij tot de hoek van de straat, ±30 meter, en wilde hij geen stap verder want het was meer dan genoeg voor hem. Maar vandaag liep hij zonder problemen z’n ronde uit. Onderweg weer diverse hondenvriendjes en vriendinnetje gezien en ook hier reageerde Dexter als van ouds op.

Bij terugkomst hijgde hij op een normale hondse manier om al heel snel met het hijgen te stoppen en normaal door de neus te ademen.
Voor de operatie konden wij Dexter ’s nachts horen snurken, dwars door de gesloten deuren en verdieping heen, maar nu horen wij hem beslist niet. Het snurken is zo en zo al veel minder geworden. Dat is dus ook al een goed teken.
Er zijn geen benauwdheid-momenten te zien bij Dexter en ook de pijn die hij naar ons idee zou moeten hebben, daar is echt niets van te merken.
Dexter krijgt nu alleen nog zijn medicijnen tegen de zwelling en natuurlijk de antibiotica kuur. Ik ben liever zuinig met de pijnstillers en zal deze alleen geven als Dexter laat merken dat hij pijn heeft.
De genezing lijkt dus echt naar wens te gaan.
Dexter blijkt echt een sterke hond te zijn, zoals wij al eerder hebben ervaren.

Hmmm, even lekker rekken en …..
strekken.

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: