Jouw eten, mijn eten!

Buurhondje Bobbie komt te gast. Als Bobbie en Dexter elkaar tegen komen op straat, zijn ze meestal niet te houden en willen ze elkaar even begroeten. Nu was ons gevraagd Bobbie tussen de middag even uit te laten, want zijn vrouwtje is vandaag niet thuis. Prima natuurlijk, maar dan komt Bobbie bij ons in huis. Zo gezegd zo gedaan. Ook Bobbie is een schat van een hond, maar qua karakter zó anders dan Dexter. Ook Bobbie is aanhankelijk en zit graag bij je op schoot. Maar Bobbie kan ook een hele tijd lekker alleen spelen, blaft en tikt tegen het speeltje en speelt zo zijn spelletje.
. Dexter vraagd soms wel of wij met hem willen spelen, maar hij houdt het nooit erg lang vol. Gaat dan ook al vrij snel lekker liggen met zijn speeltje, knuffel, in zijn bekje.
Maar Dexter wist ons nu wel even te foppen. Bobbie kreeg zijn voer, wat erg veel lijkt op het voer van Dexter, in zijn eigen voerbakje. En ja hoor, Dexter sloeg gelijk zijn slag en begon het voer voor de neus van Bobbie weg te eten. Dus heb ik het voerbakje van Dexter erbij gezet met daarin Dexter zijn eigen voer. Tja,…dat dacht je. Dexter at verder uit het bakje van Bobbie en Bobbie begon uit het bakje van Dexter te eten. Dus heb ik het voer verwisseld, zodat ieder toch zijn eigen brokjes kon eten. Normaal gesproken eet Dexter nooit zijn kale brokjes, maar nu wist hij niet hoe snel hij het op moest krijgen. Hoezo verwent! ’s Avonds wou hij geen hap van zijn kale brokjes, dus heb ik er toch maar weer een klein beetje vlees door gemengd.

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: