Nierfalen?

Vandaag over een week gaat Dexter weer naar de dierenarts voor een echo. Eerlijk gezegd zal ik blij zij als het eindelijk zover is. Ik denk dat het goed gaat met Dexter. Hij plast normaal, speelt en daagt regelmatig ons uit voor een spelletje, het eten gaat goed, maar moet wel worden aangespoord, dus wij zijn eigenlijk wel tevreden.
Maar het toeval treft dat ik juist nu regelmatig stukjes lees van Cavaliertjes die last van nierfalen hebben. Soms dat een nier niet goed werkt, maar ook een verhaal over een verschrompelde nier. Ik had hier nog nooit eerder van gehoord, maar je schrikt wel als blijkt dat dit ook mogelijk is.
Prompt vind ik dat Dexter wel erg veel en vaak slaapt. Waarschijnlijk is het niet meer of vaker dan anders, maar opeens valt het extra op.
Pfff, toch maar nog even een week afwachten, dan weten we immers meer.

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: