Stoer hoor, vuurwerk afsteken!

Vanavond wil ik beginnen met het trainen tegen vuurwerkangst. Het is nu ’s avonds donker, dus misschien reageert Dexter nu wel op de Youtube geluiden.

https://wp.me/p88xTx-wp

Ik hoop van harte dat het nu wel gaat lukken, want er wordt hier bij ons in de buurt al behoorlijk vaak vuurwerk afgeschoten. Dexter werd uitgelaten en toen een harde knal, hij durfde van schrik niet meer verder te lopen.

Haha, wat een lol voor de de jongens die heel stoer het vuurwerk afschieten op een moment dat het verboden is en de pakkans erg klein is. Wat een helden!
Waarom denken zij toch niet na?
Moeten de dieren nu al angstig weg kruipen? Het gaat hier niet alleen om honden, maar ook katten kunnen erg bang zijn voor vuurwerk. En wat denk je van de oudere medemens.
Als je vind dat je volwassen genoeg en stoer genoeg bent om nu al vuurwerk af te schieten, wees dan ook zo stoer en “volwassen” om na te denken. Bedenk wat je aanricht met je stoere gedrag.

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: