Een geweldig project.

Ik kreeg een mailtje binnen van Rashondenwijzer met een in mijn ogen een heel goed initiatief om kruisingen te fokken met gezonde en sociale honden van particulieren.Hiermee denken zij een beter en vergroot aanbod van gezonde en goed gesocialiseerde pups te kunnen bieden. Cupidog begeleidt mensen bij de juiste keuze voor een fokpartner voor hun hond, geeft voorlichting over een goede socialisatie en biedt ondersteuning bij de verkoop van de pups. Het is een project van project Cupidog, een onderdeel van stichting Dier |& Recht. Dit is een stichting die als doel heeft dieren zowel individueel als gezamenlijk te beschermen.
https://nieuwsbrieven.email-provider.nl/link/pecz4cqchj/g80uitrt2m/sdgn6ke1ah/nbr20ptf78/91ekzoomws

Cupidog begeleidt mensen bij de juiste keuze voor een fokpartner voor hun hond, geeft voorlichting over een goede socialisatie en biedt ondersteuning bij de verkoop van de pups.
Naar verwachting wordt de Cupidog dating- en puppysite begin 2018 gelanceerd. Om onder particulieren alvast de interesse te peilen, heeft Dier & Recht de inschrijving van ouderhonden nu al geopend. Heb jij een leuke gezonde hond en wil je graag een keer een nestje van hen of haar, dan kan je jou hond nu opgeven.
https://www.cupidog.nl/aanmelden-cupidog?_Mid=c.%5BLaposta%5D+Cupidog+1&utm_source=Laposta&utm_campaign=Cupidog+1&utm_medium=email

Om de kans op erfelijke afwijkingen zo klein mogelijk te houden, worden er uitsluitend kruisingen gefokt. Om die reden mag je hond niet gekruist worden met een hond die voor 50 procent of meer uit hetzelfde ras bestaat.

Ik vind dit zo’n geweldig project, dat het bericht graag met jullie wil delen.

Bron: Rashondenwijzer

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: