Extreem lang alleen.

Zaterdagavond naar Alkmaar Blues Expressgeweest, voor het optreden van St. Louis Slim. Dexter konden wij niet meenemen, want die harde muziek kan niet goed zijn voor een hond als Dexter. Om Dexter dan bij een ander te brengen vonden wij op dat moment geen optie, dus werd er besloten om Dexter voor een kort avondje alleen te laten. Bij avond lijkt ons dit eerder mogelijk dan overdag, dan zouden wij nooit deze beslissing nemen. Wij zijn richting Alkmaar gegaan en Dexter was rustig toen wij hem achter lieten.

Halverwege de avond zijn wij weer op huis gegaan. Dexter was bijna vijf uur alleen geweest. Bij thuiskomst was Dexter dan ook dolenthousiast en sprong vrolijk om ons heen met zijn speeltje in zijn bek.
Alles was gelukkig goed gegaan. Dappere Dexter had zich goed gehouden.
Trots lieten wij Dexter de rest van de avond lekker tussen ons in op de bank liggen.

Zondag zijn wij bij een dorpsgenote op bezoek geweest, maar Dexter moest wel weer alleen thuis blijven, want zij is allergisch voor katten en honden.
Dexter was heel alert en had al snel door dat wij weg wilden gaan zonder hem. Dus glipte Dexter tussen onze benen door naar de gang, in de hoop dat wij hem dan wel mee moesten nemen. Onder strenge woorden konden wij uiteindelijk Dexter naar de kamer dirigeren om hem daar piepend achter te laten. gelukkig was het gepiep over toen wij de deur achter ons sloten.
Dolgelukkig was Dexter toen wij weer thuis kwamen.
Toch is ons vele en vooral langdurige afwezigheid Dexter niet in zijn koude vacht gaan zitten, want toen wij maandagochtend samen naar de tandarts wilden gaan, begon Dexter te blaffen en te janken en was met geen mogelijkheid in de kamer te houden.
Angstig voor het feit dat hij wéér alleen achter moest blijven.
Een hond onthoud álles!

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: