Oh nee, Beau is steeds boos op mij!

De buren naast ons op de camping hebben een prachtige Ierse Setter reu van dezelfde leeftijd als Dexter. Vanaf het moment dat Dexter hem zag, wilde hij hem gelijk begroeten en vriendjes worden. Maar Beau dacht hier anders over. Beau begon te grommen en te blaffen naar Dexter. De baasjes van Beau waren heel verbaasd over zijn gedrag, want normaal gesproken is hij de vriendelijkheid zelf en vind andere honden vaak juist leuk om te begroeten.

Niet bij Dexter dus. Vermoedelijk voelde Beau zich bedreigd door Dexter, want hij kwam wel op ‘zijn’ terrein. Het baasje van Beau heeft ook nog even gedacht dat het kwam omdat er een heerlijke kluif van Beau op ‘zijn’ terrein lag. Beau vond waarschijnlijk dat Dexter niet in de buurt van de kluif mocht komen. Dus werd deze in de caravan gedaan. Ook dachten wij dat ze gewoon even de tijd moesten krijgen om aan elkaar te wennen. Helaas heeft dit allemaal niets uitgehaald. Tijdens een uitlaatronde, kwamen Beau en Dexter elkaar tegen en Beau besnuffelde en begroette Dexter op zijn vriendelijkst. Niets aan de hand! Gek genoeg gold dit alleen maar voor buiten de camping. Het hele weekend werden Beau en Dexter geen campingvrienden.

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: