Die vervelende camping-lijn.

Op een camping kunnen honden, natuurlijk, niet los lopen, want sommige dwalen dan over de hele camping. Dexter kan in principe wel los, want echt weglopen doet hij niet. Maar regels zijn regels, dus helaas, ook Dexter moet vast aan een ‘camping-lijn ‘ van zo’n 7 meter. Vervelend, maar voor Dexter ook erg lastig, want door het rondlopen van Dexter, wordt de lijn om de poten van stoelen en tafel gedraaid, dus de lijn  wordt steeds korter. Dexter krijgt dus steeds minder bewegingsvrijheid. Als de kans zich maar even voordoet, verlossen wij Dexter dan ook ‘tijdelijk’ van die vreselijke lijn en mag hij zich lekker vrij bewegen. Maar dat betekend wel dat hij soms toch aan onze aandacht ontsnapt en brengt dan even snel een bezoekje bij zijn nieuwe vriendjes,

Naast ons, op de camping staan mensen die een klein, jong hondje hebben, waar Dexter veel aandacht voor heeft. Ze komen iedere ochtend  terug bij hun caravan, want ze overnachten thuis, uit voorzorg voor hun hoogbejaarde kat. Vanochtend waren zij gearriveerd, zonder dat ik daar erg in had, maar Dexter werd onrustig en trok aan de lijn, want hij wilde richting buren. Ja, zijn vriendinnetje , Happy, van 9 maanden, was er weer. Natuurlijk heeft Dexter dat eerder door dan wij. Dus snel met Dexter naar zijn vriendinnetje, even begroeten en dan hebben ze allebei weer rust. Vanochtend was Dexter eerst al ontsnapt naar zijn vriendje Jippie, want die kwam aanlopen met zijn vrouwtje. Roepen heeft dan geen zin, want Dexter heeft dan last van tijdelijke doofheid. Nou, dan maar halen!

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: