Mooi Rotterdam

Onlangs waren wij voor een dagje in Rotterdam. In het verleden zijn wij daar meerdere malen geweest naar aanleiding van diverse concerten. Ook toen zijn wij voor korte duur in de stad geweest, vaak in de buurt van de kubuswoningen.
Nu gingen wij daarheen voor de architectonische gebouwen in de stad, want Sjaak wilde dit heel graag fotograferen. Eigenlijk zagen wij de stad met geheel nieuwe ogen en zagen de prachtige gebouwen en de ruime, toegankelijke straten. Nooit eerder was ons dit zo opgevallen. Wij vinden het een prachtige stad, waar je je vrij kan bewegen en geen last hebt van de benauwde mensenmassa en de smalle straten die in andere oude steden wel voorkomen. Wij hebben van de prachtige stad genoten en zullen het zeker vaker bezoeken.
Toen wij aan de Markthal gelegen terras een kopje koffie dronken, zat daar een man met een vriendelijk klein bruin hondje. Ik denk dat het een Vlinderhondje was, het leek er in ieder geval wel op. Het hondje was fantastisch opgevoed. Het beestje zat niet vast aan de lijn en bleef keurig naast de baas zitten. Tot er een andere hond voorbij liep. Ja, daar wilde het hondje wel kennis mee maken. De baas zei niets, stak alleen zijn wijsvinger ophoog. Direct kwam het hondje terug gelopen naar de baas. Terwijl Sjaak het terras even had verlaten om foto’s van de Markthal te nemen, vroeg de baas mij of ik even op zijn hondje wilde passen, dan kon hij even een boodschap halen uit de Markthal. Ik accepteerde het verzoek direct. Ik vertrouwde de man en wist eigenlijk dat hij zo zijn hondje weer op zou komen halen. Een baas die zo met zijn hondje omgaat, zal deze beslist nooit zomaar achterlaten.
Het vriendelijke hondje bleef dan ook keurig bij mijn voeten zitten wachten. Na enige tijd, kwam de baas weer terug, gaf zijn hondje een compliment, bedankte mij en liep met het hondje vrolijk achter zich aan, op weg naar huis.
Dexter hadden wij niet meegenomen, want dat leek ons geen goed idee, de hele dag in een stad met ons rondbanjeren, terwijl de temperatuur vrij hoog zou zijn.
Dexter was een dagje bij Dogs Enjoy, waar hij goed werd verzorgd en voor de warmte werd behoed.
Gelukkig was hij aan het eind van de dag wel weer erg blij ons weer te zien.

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: