Dexter huppelt vrolijk mee.

Een bezoekje aan Blokzijl is zoals wij ervaren, beslist de moeite waard. Het is een pittoresk oud plaatsje met in het centrum een oude zeesluis, met een gezellige haven. Wij beginnen op het, voor ons, bekende terras. Hier heb je een goed zicht op de sluis waar alle vrolijke mensen met hun boot of bootje binnen varen. Het lijkt allemaal op een vanzelf sprekende manier van invoegen te gaan, zodat zoveel mogelijk boten in de sluis passen. Het blijft een plezier om hier naar te kijken, onder het genot van een versnapering. Een wandeling door Blokzijl geeft ook veel plezier, want er lopen veel vrolijke toeristen rond en de  uitstraling van de oude huizen is ook een genot.
Onderweg krijgt Dexter natuurlijk weer alle aandacht van passanten.
Zo ook van een man die de Cavalier een fantastische hond vind. Hij vroeg of Dexter helemaal gezond is en of hij geen last van zijn hart heeft. De man vertelde dat hij een Cavaliertje had, die plotseling last kreeg van hartruis. Het beestje was acht jaar en twee maanden geleden moest hij afscheid van zijn Cavaliertje nemen.
Dit was wel even een triest verhaal tussendoor.

Dexter huppelt vrolijk verder met ons mee en mag samen met ons genieten van een klein beetje ijs. Dexter vindt dit, net als de meeste honden, een ware traktatie.

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: