In de caravan. Leuk, dat betekent extra aandacht.

Ik ben vanwege de vakantie perikelen niet in de gelegenheid om nagenoeg dagelijks de belevenissen van en met Dexter met jullie te delen. Maar dat houdt wel in wel dat ik achteraf toch zoveel mogelijk de verhalen alsnog zal vertellen.
Dat Dexter een erg nieuwsgierig hondje is, zal geen verrassing zijn.
Zo ook als de caravan voor de deur komt te staan. Dexter weet niet hoe snel hij langs ons moet glippen om de caravan in te gaan, om daar alles weer te ontdekken. Hij springt, blijkbaar zonder hoogtevrees, de caravan in en uit.
Als wij eenmaal kamperen, dan weet Dexter ‘zijn’ plekje op de bank nog heel goed te herinneren.Er is geen twijfel mogelijk. Dexter komt met zijn pootje tikkend tegen mijn been, vragend om opgetild te worden, zodat hij dan vervolgens in zijn vertrouwde hoekje gaat liggen. Sjaak vraagt hij niet, want die zit tegenover mij en daar heeft Dexter zijn hoekje niet. In de nacht komt Dexter vaak even bij mij langs, tikt tegen het bed. Ik laat als ik het merk, even mijn hand over zijn koppie gaan. Dexter is dan weer tevreden en trippelt rustig weer terug naar zijn kleedje.
Nu heeft hij er een gewoonte bij genomen, want heel vroeg in de ochtend ( een uur of vijf) komt hij bij mij aan bed en begint een beetje ‘drammerig’ tegen het bed te krabben. Hij laat zich dan beslist niet wegsturen, dus geef ik zijn zin, zodat ik nog even verder kan slapen, Dexter mag op bed!
Behaaglijk nestelt hij zich ergens op het voeteneind. Ons nog minder ruimte gunnend, maar hij slaapt heerlijk vertrouwd verder.

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: