Aqua coolkeeper

Al een paar jaar hebben wij een koelmatje voor Dexter. Deze hebben wij ooit gekregen en het leek ons wel prettig voor Dexter. Heerlijk toch een koele plek altijd bij de hand?
Nou ja, dat wil zeggen…. iedere hond zal er blij mee zijn , maar niet Dexter.
Dexter heeft al van puppy af aan een fobie voor water. Plassen op straat worden met een grote boog ontweken, een natte handdoek, …..echt niet, een waterlijn van een meer of iets dergelijks, voor geen prijs dat daar de pootjes in worden gezet, althans volgens Dexter. Er zijn vele Cavaliers die graag het water in gaan, maar dat zullen wij met Dexter nooit meemaken.

Een koelmatje is niet nat voor gebruik, maar gewoon lekker koel.
Maar helaas, Dexter denkt er anders over. Ik kan Dexter op geen enkele manier in de verleiding brengen om er lekker op te gaan zitten, laat staan liggen.
Slechts na vele voorzichtige pogingen kreeg ik het voor elkaar dat Dexter op de punt van het matje zijn koppie voor een paar minuutjes neer legde.

Nu denken wij erover om een koelvest voor hem aan te schaffen, mits hij dit om zijn lijfje wil accepteren. Dit is niet bedoeld om te gaan wandelen, maar wij hopen dat hij op deze manier met de fiets mee kan. Maar dan natuurlijk wel in een bosrijke omgeving.

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: