Het dondert en het bliksemt

Vanochtend rond een uur of vier werd ik wakker van de harde regen tegen het slaapkamerraam. Plotseling werd ik opgeschrikt door felle bliksemflitsen, gevolgd door een harde donderslag. Ik dacht gelijk aan Dexter, beneden in zijn bench, want ik weet hoe bang Dexter is voor harde knallen. Denk hierbij maar aan het vuurwerk.
Ik ben tijdens het onweer niet naar hem toe gegaan, want traplopen gaat mij niet makkelijk af. Maar toen het onweer was weggetrokken, hoorde ik Dexter hard schrapen aan zijn bench en zijn kleedje die erin ligt. Dit was voor mij duidelijk het teken dat ik naar Dexter moest gaan. Ik kwam beneden, heb zijn bench geopend. Dexter zat vreselijk zielig te kijken. Ik heb hem naar boven laten gaan. Dexter zocht bescherming bij ons en hij bleef nog erg lang nahijgen.
Ik weet dat ik eigenlijk niet goed heb gehandeld, want ik heb eigenlijk zijn angst bevestigd, maar een angstig hondje die bescherming zoekt kan ik niet negeren.

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: