Help bij de strijd tegen de ‘foute fokkers’!

Ik ga de strijd aan tegen de malafide hondenfokkers, broodfokkers! Ik hoop dat jullie mij daar bij willen helpen. Jullie helpen hierbij vooral in een strijd tegen dierenleed!
Zoals jullie weten hebben wij een Cavalier, die bij een fokster vandaan komt, waarvan ik vind dat zij een voorbeeld voor de correcte hondenfokkers is.
Daarom doet het mij ongelofelijk veel pijn en verdriet als ik hoor en lees over hondjes uit Oost-Europa, maar ook uit Nederland, die bij malafide fokkers en handelaren vandaan komen die er alleen maar snel rijk van willen worden.

Dit wil ik samen met jullie, ware hondenliefhebbers, de strijd aangaan tegen deze vorm van dierenmishandeling. Ik ga deze strijd aan via Facebook en via mijn blog http://www.cavalierdexter.nl.
Laten wij met z’n allen een vuist maken tegen de broodfokkers, dus tegen dierenmishandeling! Deel dit bericht om nieuwe en toekomstige hondeneigenaren te kunnen waarschuwen: http://www.youtube.com/watch

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: