Gezellig stoeien.

Iedere dag heeft Dexter wel een moment dat hij graag één van ons beiden uitdaagt om een potje te gaan stoeien. Vaak komt hij dan uit het niets, met zijn staart fier omhoog en zijn knuffelbeertje,’ Aap’ in de bek op een van ons uitdagend aangetrippeld. Dan weten wij dat het tijd is om te stoeien. Zo kan Dexter ook iedere keer als het buiten nat is geweest, tijdens de wandeling en bij thuiskomst afgedroogd wordt door Sjaak, in mensentaal gierend van het hondenlachen, stoeien met de baas en de handdoek.
Of, ook heel geliefd bij Dexter, tijdens het TV-nieuws kijken, tegen mijn beentikken, want dan is het de bedoeling dat ik zijn kleedje probeer af te pakken, wat meestal dus niet lukt, tot tevredenheid van Dexter.
Gek genoeg is n buiten in de tuin spelen met een bal of iets dergelijks niet echt favoriet bij Dexter. Als het wordt gegooid, rent hij er wel spontaan achteraan, maar daar blijft het meestal bij.
“Waff:” Een stukje brood uit de hand eten is niet spannend en leuk. Nee een stukje brood gooien is toch veel leuker? Dáár kan je achteraan rennen. Leuk toch? Waff”.

 

* Mag jouw hondje ook graag uitdagen om te gaan spelen?

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: