STOP DE BROODFOKKERS!

Van de week zag ik hier op FB een artikel met een aanbieding van pups op Marktplaats. De boze reacties waren overweldigend.
Ik ben zelf gaan nadenken van wat kan ik doen? Ik heb eraan gedacht om Raad van Bestuur advies te vragen, wat mag je wel en wat mag je niet om dit tegen te gaan. Ook heb ik eraan gedacht om Marktplaats te vragen of zij niets kunnen veranderen. Verder ben ik op internet opzoek gegaan om erachter te komen, wat te doen. Ik stuitte op 2 BELANGRIJKE websites. nl.: http://www.pupinnood.nl.
Zij zorgen voor de zieke en in de steek gelaten hondjes Het doel van Stichting Pup in Nood is het helpen van (moederloze) pups en jonge hondjes, maar ook oudere honden en andere dieren vinden via ons een goed opvangadres.
De stichting verzorgen de pups en honden (indien nodig medisch) en plaatsen ze dan uit bij een goed en veilig nieuw thuis.

En http://www.broodfok.be
Hun doel is om broodfok kenbaar te maken bij iedereen.Het kopen van een broodfok-pup kan veel kosten en verdriet met zich mee brengen.

Ik heb aan beide een donatie gedaan, want geld hebben ze hard nodig om hun werk voort te kunnen zetten.
Nu wil ik graag via mijn FB pagina en via mijn Blog ‘Cavalierdexter’, maar ook via de groep vragen of jullie mensen die interesse hebben om een hond(je) aan te schaffen, dit via een erkende fokker te doen. Als Niemand meer een pup bij een broodfokker haalt, zullen er ook veel minder, liefst geen enkele, pup moeten worden gered van ziekte en verwaarlozing.

Laten wij met z’n allen een vuist maken.

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: