Voorjaar!

Oh, wat heerlijk dat het weer warmer wordt. Buiten begint de natuur al heerlijk uit te lopen. De temperaturen nemen toe. De mensen worden actiever. De vogeltjes zijn al druk bezig om om elkaar het hof te maken en te zorgen voor het nageslacht.
“Waf, Ik hou ze dan ook zorgvuldig in de gaten, want je weet immers maar nooit of ze één van mijn plekjes dreigen in te nemen”.

Ook de honden lijken er steeds meer zin in te krijgen. Ze lijken nog meer dan anders te genieten van de wandelingen.
Op Facebook zie ik dan ook de ene na de andere foto van de Cavaliertjes, en andere viervoeters, die heerlijk genieten van het voorjaarszonnetje.

Ook Dexter lijkt weer volop te genieten van het voorjaarszonnetje. Hij wil vaker de tuin in. Soms zoekt hij een heerlijk zonnig plekje bij de pui. Maar hij begint ook weer lievelingsplekjes te zoeken tussen de planten. Ook binnen in de kamer ligt Dexter vaak verstopt tussen bank en raam, genietend van het warme zonnetje.

Wij gingen even bij de lammetjes kijken. Dexter vond dat reuze interessant en wou eigenlijk wel even dichterbij die beesten die zo’n raar geluid maakten en zo raar sprongen. Gelukkig konden wij Dexter nog net, voordat hij door het hek zou kruipen, aan de riem vastzetten. Dexter zal de schapen beslist geen kwaad doen, maar je weet maar nooit hoe ze reageren op elkaar.

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: