Mooi Enkhuizen.

Het was gisteren een prachtige dag om erop uit te gaan. Een middagje wandelen door Enkhuizen. Enkhuizen is een prachtige stad om te bezoeken. De historische binnenstad met z’n nostalgische grachtjes en natuurlijk de oude haven met de Drommedaris. De terrassen werden al druk bezocht.
Het is altijd een genot om in deze mooie gezellige stad rond te dwalen.
Dexter had het ook vreselijk naar zijn zin. Vol spanning snoof hij alle nieuwe geurtjes op. In het begin vloog Dexter, zoals verwacht, van links naar rechts en van achter en van voren. Maar gelukkig werd hij na zo’n vijf minuten al een stuk relaxter. Vanaf dat moment werd het wandelen met hem dan ook een stuk aangenamer.
Ik moet zeggen, dat het lijkt alsof Dexter met het ouder worden, ook sneller rustiger wordt.

Dexter wandelde gezellig op ons tempo mee. Natuurlijk hadden wij wel water meegenomen voor Dexter, maar waren het vergeten om dit uit de auto te halen. Wij konden duidelijk merken aan Dexter dat hij toch echt wel behoefte kreeg aan een slok water. Dus besloten wij een terras op te zoeken. Hier konden wij met een gezellige kijk op de Drommedaris, samen met Dexter genieten van een beetje drinken.

Nu weten wij ook een geweldige ijssalon vlakbij de Drommedaris, dus daar moesten wij een ijsje vandaan halen.
Terwijl wij genoten van ons ijsje, zat Dexter likkebaardend naar mij op te kijken, want hij zal ook best wel trek hebben in een ijsje. Dus kreeg Dexter, zoals gewoonlijk, het laatste likje ijs. Dexter heel tevreden en wij tevreden.

Via het “Snouck van Loosenpark”, sinds 5 juli 1897 één van de eerste sociale woningbouwprojecten van Nederland, zijn wij weer terug bij de auto .

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: