Vier jaar geleden.

Op Facebook kwam een herinnering van vier jaar geleden weer in beeld. Dexter was toen net anderhalve maand bij ons.  Ik verbaasde me in het verleden dat ouders zo ongelofelijk vaak en veel over hun kind(eren) vertelde op Facebook. Wij hebben zelf nooit kinderen gekregen, maar ik betrap mij er regelmatig op dat ik veel en vaak vertel over Dexter. Wij zien hem absoluut niet als ons kind, maar wel het prachtige wezentje waar wij zo graag voor zorgen.

Een belevenis van vier jaar geleden.Dexter helpt in de tuin.

Dexter groeit behoorlijk. Hij luistert ‘soms’ goed naar z’n opdrachten. Zindelijk is hij bijna, als hij hierbij een foutje maakt, is het meestal onze eigen schuld. Niet genoeg opgelet dus. Gisteren kreeg hij het in z’n koppie om de tuin te veranderen. Dit deed hij dan wel even zonder overleg met ons. Hij zag er natuurlijk niet uit na gedane arbeid. Om nog meer veranderingen in de tuin te voorkomen, hebben wij maar een hekje geplaatst.

Een hek voor de veiligheid.

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: