De Waddentour

 

Van de week zijn wij een dagje in Friesland geweest. Daar hebben wij de Waddentour gereden. Het was knap weer, redelijk droog, maar er stond wel veel wind. Het was beslist de moeite waard en een herhaling in het voorjaar is zeker een optie.
’s Morgens stond Dexter al enthousiast om ons heen te springen, want hij had al héél snel door dat hij mee zou mogen. Alleen gedroeg Dexter zich erg nerveus toen wij in Dokkum gingen wandelen en lunchen. Verder heeft hij zich heerlijk kunnen uitleven op de momenten dat hij even lekker los kon rennen.
dexter-645-van-799“Wwraf, Ik ben van de week lekker met Sjaak en Gretha mee geweest in de auto. Leuk joh, af en toe mocht ik met Sjaak uit de auto en mocht ik lekker rennen. Hum, ik waaide wel vaak bijna weg, want er stond veel wind joh!
Wafwaf, Sjaak zei ook een paar keer Moddergat, maar ik heb nergens een gat met prut gezien.
Ahumwafwrraf, ook mocht ik ergens mee naar binnen en daar rook het zo lekker en ik werd weer heerlijk aangehaald door de mensen. De mensen vonden mij heel erg lief. Woefwaf”
Bij thuiskomst plofte Dexter op zijn kleedje en was voor de rest van de avond erg rustig. Hij was blijkbaar moe van de vele indrukken die hij had opgedaan.

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: