Dexter, hou die deur toch heel!

Afgelopen nacht was Dexter weer erg druk bezig om onze kamerdeur nog kaler te maken. Wij weten nog steeds niet wat wij hier tegen kunnen beginnen. Ons was al geadviseerd om Dexter op `zo’n moment gewoon te negeren. Maar helaas, dat lukt niet, want Dexter houdt héél lang vol, langer dan wij het vol kunnen houden. Ook hebben wij al eens de methode met noppenfolie geprobeerd. Tja, de eerste nacht ging goed, maar de volgende dag ging het alweer mis. Dexter vond het blijkbaar niet angstig genoeg knallen.
Vannacht was het dus weer raak. Dexter ging vreselijk tekeer, dus ging Sjaak naar beneden en pakte hem bij zijn nekvel en stuurde hem naar zijn mand. We hebben dus geen last meer gehad van een vreselijk schraapgeluid.
Wij weten nu echt niet meer hoe wij dit kunnen voorkomen. HELLUP!!!

Schraapt jouw hondje ook zo vreselijk aan deur of drempel als je uit zijn zicht bent? Wat doe jij eraan om het te voorkomen?

 

 

 

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: