Dexter blijft een spelletje met me spelen.

Wat het eten van Dexter betreft, lukt het mij nog steeds niet om hem normaal te laten eten van zijn brokjes.
Hij krijgt sinds een paar dagen druppeltjes zalmolie door zijn brokjes. Hij huppelt nog wel vrolijk mee naar zijn eetplek, maar ruikt er geïnteresseerd aan, kijkt naar mij en loopt weer weg.Hij vertikt het om uit zijn bakje te eten.
“Wafwaf: Hé, waarom voer jij me niet? Of wacht, ik wil ook wel eten als je af en toe een paar brokjes op de grond gooit. Toe dan, leuk samen spelen! Waf”
En weer geef ik me gewonnen, want ik wil zo graag dat hij gewoon zijn brokjes eet. Ik leg wat brokjes naast zijn bakje en ja hoor… Meneer eet alles op!
Ik kreeg bij de dierenspeciaalzaak een monstertje met bonbons van schapenvet. Dit zou heel goed voor zijn vacht en huid zijn. Speciaal voor wat kleinere honden zijn er deze bonbons met extra knoflook en alliine. De bonbons zijn natuurlijk en smaakvol, wat ze een ideale toevoeging maakt op de dagelijkse voeding of als snack. Ik heb iets van de bonbons afgeschraapt en dit door zijn brokjes geroerd.
Dexter stond als een dolle naast mij te springen. Hij wist ook niet hoe snel hij zijn brokjes moest eten. Wel wreef hij met zijn vacht over een brokje, waarschijnlijk ruikt dit zo lekker voor hem, dat hij er van plezier eroverheen rolt.
Nu eens kijken hoe lang wij dit volhouden.

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: