Uit logeren

“Waf, waf, Ik mag met Sjaak mee in de auto. Spannend! Waar gaan wij naartoe? Ohh, waf, ik ga naar Dogs Enjoy. Ik trippel achter Sjaak aan en ga mee naar binnen. Waf-jippie-waf,Ik word gelijk begroet en opgetild door de bazin. Ik begroet haar ook vriendelijk met een flinke lik over haar gezicht. “

IMG_20161102_095131.jpgWij gaan vanavond naar Scheveningen, naar het theater, dus kan Dexter niet mee. Hij mag en kan niet zoveel uur alleen blijven. In zo’n geval brengen wij Dexter altijd naar een dierenpension bij ons in de buurt. Het is een boerderij met alle ruimte voor de gasthonden om rond te kunnen rennen en spelen.  Wij denken dat Dexter er graag is. Maar Dexter is geen hondje dat andere honden uitdaagt om mee te spelen. Dat is iets wat wij nog nooit bij hem hebben gezien. Dexter vind het veel leuker om gewoon in de buurt te zijn van de honden die hij interessant vind.

Als wij even buiten de deur zijn geweest en we komen het huis binnen, missen wij Dexter al direct. Hij komt immers altijd op ons af gerend om ons te begroeten, maar nu is hij er niet.

Oef, dat is toch even slikken, want wij halen hem morgenochtend pas weer op.

Gepubliceerd door www.cavalierdexter.nl

Deze Blog is bedoeld om ervaringen en ideeën met hondenliefhebbers, en dan met name liefhebbers van de Cavalier King Charles te delen. Ook wil ik je graag laten meegenieten van de belevenissen van mijn Cavalier Dexter. "Dexter from the Charming Cavalier".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

<span>%d</span> bloggers liken dit: